lydsirkel -- Lyd, sang, musikk, dans, bevegelse

 

Om lydsirkel

Velkommen til å abonnere på epostlisten Lydsirkel! Listens primærfokus er konserter, lydhealing, festivaler og kurs med spirituell eller ekstatisk musikk, verdensmusikk, sang, joik, strupesang, spirituell dans, og helende bevegelsesformer. Dette er en redigert nyhetsliste der det sendes ut informasjon, invitasjoner og påminnelser om lydsirkelkvelder, lydhealingarbeid, konserter, kurs, workshoper, arrangementer med spirituell dans eller andre bevegelsesformer osv. Det kan f.eks. være info om trommesirkler, didjeridu-kurs, strupesang, spillkvelder med diverse mer eller mindre eksotiske instrumenter, 5 rytmer-dansekurs, Biodanza, DharmaDisco, dansende drage, Tai Chi, fysisk teater, Qi Gong, Amati Disco m.m.

Sekundært vil det også fra tid til annen komme invitasjoner i en Diverse-kategori -- spirituelle, alternative, økologiske etc. arrangementer eller utgivelser som ikke nødvendigvis har fokus på musikk eller dans, men som likevel vil være av interesse for de fleste på listen.

Annonsering på listen koster i utgangspunktet NOK 400 (men gratis event = gratis annonsering). Noe rabatt kan gis for små arrangementer eller oppstartsrabatt o.l., samt kvamtumsrabatter/"pakker". Annonsen kan inneholde vedlegg (i et åpent dataformat), men må også inneholde en enkel tekst som forteller hva det handler om og henviser til vedlegget for nærmere info. Evt. vedlegg må altså ha en følgetekst (mange tør ikke å åpne ukjente vedlegg, av gode grunner -- for å unngå datavirus, datainnbrudd osv. som kan komme via vedlegg).

Gratisarrangementer innenfor listens primære fokusområde kan altså annonseres gratis.
Dersom du ønsker å få sendt ut annonsering av et arrangement, send meldingen til thomas@spirituellkultur.org.

Om lydsirkelen på Unity-senteret:

Er du interessert i lydmassasje, resonanslyd, overtoner og inspirativ musikk? Da er du velkommen til Lydsirkel annenhver uke i Unity-senteret, rom nr. 414 i 4. etasje. Delta selv med instrumenter eller med din egen stemme. Vi har med oss 2-4 musikere hver gang med gitarer, trommer, blåseinstrumenter, didjeridu.

Vi starter en lydsirkel med å harmonisere våre energier ved hjelp av kraftfulle, peruanske fløytekrukker. Samspillet mellom lydinstrumentene og overtonene bidrar til å synkronisere hjernehalvdelene, og får hjernebølgene til å svinge i Alfa-rytmen. Deretter går vi over i en kontemplativ og fokusert tilstand - i form av en lydreise - ved hjelp av didgeridoo, tromme, fløyter, krystallbolle, worldstick, marimba, perkusjonsinstrumenter, chanting.

Annenhver mandag kl. 19-21 på Unity-senteret på Youngstorget i Oslo (for veibeskrivelse, se www.unity.no ).

Inngang NOK 40.- (overskudd går til innkjøp av instrumenter).
Lydsirkelen vår startet opp høsten 2005.

Se også:
http://unity.no/artikler/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=18&ye
ar=2005&month=12&day=06&Itemid=162

Her kan du høre en mp3 av lydsirkelen i aksjon:
http://www.spirituellkultur.org/lydsirkel/soundcircle-28082006.mp3
Lydsirkelen er en del av et større, globalt nettverk, les mer her:
http://www.circleofsound.org/ .

Her kan du se video fra en lydsirkel med Daniel Brower fra
San Juan, Argentina i mai 2008:
http://es.youtube.com/watch?v=0B0gbMSG354 .

For å se arkivet over eposter sendt til denne listen, gå inn på lydsirkel Arkivet. (Arkivet er kun tilgjengelig for medlemmer av listen.)

Hvordan bruke epostlisten lydsirkel
For å sende en epost til alle på listen, send den til lydsirkel@mailman.spirituellkultur.org.

Du kan melde deg på listen, eller endre innstillingene for ditt medlemsskap på listen nedenfor:

Melde deg på lydsirkel

Du kan melde deg på lydsirkel ved å fylle ut nødvendig informasjon nedenfor. Du vil motta en epost som ber deg bekrefte dette, slik at ikke andre skal kunne melde deg på listen mot din vilje. Dette er en skjult liste, som betyr at en liste over epostlistens medlemmer kun er tilgjengelig for listeadministratoren.

  Din epostadresse:  
  Navn (valgfritt):  
  Du kan skrive et passord i følgende felter. Dette gir en svak sikkerhet, men forhindrer at andre får tilgang til dine innstillinger. Ikke bruk et verdifullt passord, for passordet kan bli sendt til deg i klartekst via epost.

  Dersom du ikke skriver noe passord, vil du automatisk få tildelt et passord. Det vil bli sendt til deg så snart du har bekreftet din påmelding. Du kan senere be om å få passordet tilsendt, eller endre det.
  Ønsket passord:  
  Ønsket passord en gang til:  
  Velg språk for meldinger:  
Medlemmer av lydsirkel
(Listen over medlemmer er kun tilgjengelig for listens administrator.)

Skriv inn administratoradresse og passord for å se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Passord:   

For å endre dine personlige innstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/endre passord, eller melde deg ut av listen lydsirkel), skriv inn din epostadresse:

Dersom du lar feltet stå tomt, vil du bli spurt om epostadressen din


Epostlisten lydsirkel administreres av lydsirkel-owner at mailman.spirituellkultur.org
Administrativ side for lydsirkel (krever innlogging)
Liste over alle epostlister på mailman.spirituellkultur.org

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Programmert i Python GNU's Not Unix Debian Powered