alternativ-musikk -- Gi eller motta anbefalinger av alternativ musikk

 

Om alternativ-musikk

Her kan du gi eller motta anbefalinger av alternativ musikk, spørre og diskutere. Hva som ligger i begrepet "alternativ musikk" er bevisst litt flytende, men hovedvekten ligger på verdensmusikk, fusjonsmusikk, spirituell/holistisk musikk (NewAge), elektronika og chill-out med lokalt preg, trance, tradisjonsmusikk, folktronika, strupesang, og mye vektlegging på kvinnelig vokal. (Tenk Ectoguiden møter joikere, musikkfuturister, sjamaner og hitech musikkteknologer.)

Det er altså et vidt spekter fra det mest eteriske eller meditativt rolige til de feteste groovene til intense og rå jordrytmer og raspende vokaler. Det dreier seg om musikk og musikere fra hvor som helst i verden. Men ofte har de også en eller annen tilknytning til Norge.

Et annet populært tema på epostlisten er alternative eller nye distribusjonskanaler for musikk, altså lovlige kanaler der musikerne selv legger ut sin egen musikk, og helst med muligheter for brukergenerert innhold. Altså at lytterne kan bidra med kommentarer, anbefalinger, lenker og statistiske data om interesser og smak som gjør det lettere for brukerne å finne frem til ny musikk som ligger innenfor deres egen smak og interesser, og evt. til nye venner med samme smak. Deltakerne på listen har postet anbefalinger av og innføringer i flere slike nettsteder, som f.eks. MySpace, LastFM, Jamendo, YouTube, Cashmusic, GrooveShark, Lydparken og Urørt.

Merk at tema for listen for alternativ-musikk dreier seg om
/innspillinger/ (plater, lydfiler, websider, nett-tjenester m.m.),
og ikke er avhengig av geografi for å delta. Konserter og andre stedbundne arrangementer faller utenfor.


For å se arkivet over eposter sendt til denne listen, gå inn på alternativ-musikk Arkivet.

Hvordan bruke epostlisten alternativ-musikk
For å sende en epost til alle på listen, send den til alternativ-musikk@mailman.spirituellkultur.org.

Du kan melde deg på listen, eller endre innstillingene for ditt medlemsskap på listen nedenfor:

Melde deg på alternativ-musikk

Du kan melde deg på alternativ-musikk ved å fylle ut nødvendig informasjon nedenfor. Du vil motta en epost som ber deg bekrefte dette, slik at ikke andre skal kunne melde deg på listen mot din vilje. Dette er en skjult liste, som betyr at en liste over epostlistens medlemmer kun er tilgjengelig for listeadministratoren.

  Din epostadresse:  
  Navn (valgfritt):  
  Du kan skrive et passord i følgende felter. Dette gir en svak sikkerhet, men forhindrer at andre får tilgang til dine innstillinger. Ikke bruk et verdifullt passord, for passordet kan bli sendt til deg i klartekst via epost.

  Dersom du ikke skriver noe passord, vil du automatisk få tildelt et passord. Det vil bli sendt til deg så snart du har bekreftet din påmelding. Du kan senere be om å få passordet tilsendt, eller endre det.
  Ønsket passord:  
  Ønsket passord en gang til:  
  Velg språk for meldinger:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nei Ja
Medlemmer av alternativ-musikk
(Listen over medlemmer er kun tilgjengelig for listens administrator.)

Skriv inn administratoradresse og passord for å se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Passord:   

For å endre dine personlige innstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/endre passord, eller melde deg ut av listen alternativ-musikk), skriv inn din epostadresse:

Dersom du lar feltet stå tomt, vil du bli spurt om epostadressen din


Epostlisten alternativ-musikk administreres av alternativ-musikk-owner at mailman.spirituellkultur.org
Administrativ side for alternativ-musikk (krever innlogging)
Liste over alle epostlister på mailman.spirituellkultur.org

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Programmert i Python GNU's Not Unix Debian Powered